Egy ifjú vezető naplója

Egy kedves srácc, aki általában kibaszottul kedves mindenkivel, mert a kedvességet kibaszottul megkívánják tőle. Ő meg ugyebár tudja, hogy a sikereket, a kibaszott kedvessége meghozhatja. Hát talán éppen ezért kompenzálandó a kibaszott kedvességet, most egy kicsit konkrétabbul, a belsejéből ír. Mert ugyebár az öszinteség, az általában nem kibaszott kedves dolog.

Friss topikok

Linkblog

Röhög a tököm

2009.07.02. 23:27 - Phoenix@

Címkék: kurva picsa ribanc megcsalta

Nagyon kemény amikor az Arc, eljut oda, hogy kinyögi a Szeretlek szót egy ribancnak. Na ezek után hót ziher, hogy kurvára megfogja bánni. A csajok vagy ribancok, vagy annyira rondák, hogy még annak se jók. Sz'a a spanom, aki egyébként, nem is akkora tirpák... miután a szeretett ribanc kibaszta, hobittá  itta magát. Ahelyett, hogy inkább egy újabb és még ribancabb ribancot kapott volna el egy körre. Szóval szétesett. Depresszió, buskomorság, öngyilkossági hajlam...

Na de miért dobta ki a ribanc?

Megcsalta? (jelzem még most sem bírná megtenni)

Akkor verte? (ja, néha a csaj pofáncseszte, ez meg csak nézett bociszemekkel)

A válasz egyszerű. Mert nem figyelt oda rá. Egyszer kérni akart a lánytól valamit. Konkrétan, hogy a diploma ünneplő vacsoráján legyen már ott, amire a lánynak az volt a válasza, hogy "bocs most nem jó, mert a barinőmmel megyünk bulájozni. Tudod már 1 hete nem voltunk és ez most fontos". Erre a span elküldte a picsába. A csaj erre közölte, hogy nem figyel oda rá és hogy legyen vége...

A span persze a ribanc picsáját is kinyalta. Vitte ide oda, becézgette, kimondta azt a kurva szeretlek szót...

Ennyit a nőkről. Azóta egyébként a ribancnak lett egy pasija, aki a második nap lenyomott neki egy sallert. Persze azonnal jött spanhoz, h hülye volt meg minden és szereti, de a span kemén volt és elküldte a picsába.

A bejegyzés trackback címe:

https://vikferi.blog.hu/api/trackback/id/tr251223318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása