Egy ifjú vezető naplója

Egy kedves srácc, aki általában kibaszottul kedves mindenkivel, mert a kedvességet kibaszottul megkívánják tőle. Ő meg ugyebár tudja, hogy a sikereket, a kibaszott kedvessége meghozhatja. Hát talán éppen ezért kompenzálandó a kibaszott kedvességet, most egy kicsit konkrétabbul, a belsejéből ír. Mert ugyebár az öszinteség, az általában nem kibaszott kedves dolog.

Friss topikok

Linkblog

Március 15.-e az alkotmány utcában

2009.03.16. 00:19 - Phoenix@

Címkék: tűntetés

Március 15.-e sajnos a diktatúra áldozata lett néhány éve. Egy olyan diktatúráé amelyet kevesen értenek és még kevesebben élveznek. Ez a csöcselék diktatúrája. Azon kevés balfaszé, akiknek bizony a magánéletük erről szól, mert nekik ez az ország még mindig csak egy pártállam. Mint, magyar, felháborít, hogy a szent Árpádsávos zászlóval ilyennek grasszálnak, akiknek ez csak egy trendi dolog és arra nem képesek, h 48-as hőseinket megtiszteljék. Férgek, na. Ilyenkor leszarom, h Gyurcsány takarodj, mert ennek mindig meg van az ideje, csak ugyebár pont ilyenkor nem.

Közben olvasom az indexet és egy nagyon szeetgyönyörködtető bejegyzésre teszek szert:)

"Az Alkotmány utcában a tüntetők különböző csoportjai egymást vádolják azzal, hogy civil ruhás rendőrök. Az is konfliktust okozott, hogy vajon megbízható hírforrás-e a Hír TV. Végül sikerült a vitákat rendezni, és a figyelmet a közös ellenségre, a rendőrökre visszairányítani."

Hát milyen  nemzetéért aggódó "forradalmár" az, aki megkérdőjelezi a "forradalmi és nemzeti tv", a Hírtv  megbízthatóságát. Ezek a sráccok, az alkotmány utcaiak, vagy álruhás rendőrök voltak, vagy szemét bérelt bazdmegező antimagyar genyák.

A bejegyzés trackback címe:

https://vikferi.blog.hu/api/trackback/id/tr921004666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása