Egy ifjú vezető naplója

Egy kedves srácc, aki általában kibaszottul kedves mindenkivel, mert a kedvességet kibaszottul megkívánják tőle. Ő meg ugyebár tudja, hogy a sikereket, a kibaszott kedvessége meghozhatja. Hát talán éppen ezért kompenzálandó a kibaszott kedvességet, most egy kicsit konkrétabbul, a belsejéből ír. Mert ugyebár az öszinteség, az általában nem kibaszott kedves dolog.

Friss topikok

Linkblog

Megölte barátnőjét az ismert.....

2009.05.27. 02:30 - Phoenix@

 

Hallod, figy, az a kis ribi, a Dzsina basszod, tiszta hülye, úgy besértődött, mint állat, mert kinyírtam egy kis dögöt. Hallod, a minap rinyál mint állat, pedig még meg se kapta fricikirályt a nuncijába és basszod ott volt nyomta a sódert, én meg asszondtam kapjad be bazzz meg, erre az meg nem vágta a témát, azt hitte csak úgy mondom, h kapja be, pedig fricikirály már ágaskodott ezerrel, erre ez meg csak nyomja a rinyát, ahelyett, h úgy csinálna, mint a hal vagy pedig csak nyelné, mint kacsa a nokedlit, mert tömném az arcát...

Erree basszki, kurva véletlen agresszív letttem, mert sehogy se vágta a témát és bazd meg akkor ott repült egy kibasszott szúnyog - tudod, h mennyire rühellem azokat a kis vérszívó dögöket - és mivel már kurva véletlenül, de agresszív voltam,

leakartam csapni ezerrel. Na lendült a kezem a csapásra, erre az a picsa, akart adni egy puszit, vagy t'om tudja a faszom, de felállt.... a kezem már lendült és bár a szúnyog sem élte túl, a Dzsina is repült egyet a téren, vagy 4 métert, arcán a döglött szúnyoggal. Azt mondom a picsának, basszki megdöglött látod? Ja amúgy meg bocs, de csak a szúnyoggal akartam geci lenni, veled nem... erre csak sírt mint az állat, valszeg ennyire érzékeny vagy nem tudom, de sajnálhatta azt a vérszívó dögöt.. mondjuk nem baj, mert azóta tök rendben van minden, fricikirály is boldog és a szúnyogok is élhetnek, ameddig …. na mindegy baszki ilyenek a véletlenek”


 

Gyurma


 

"A nők elleni erőszak bármely olyan, a nőket nemük miatt érő erőszakos tett, mely testi, szexuális vagy lelki sérülést okoz vagy okozhat nőknek, beleértve az effajta tettekkel való fenyegetést, valamint a kényszerítést és a szabadságtól való önkényes megfosztást, történjen az a közéletben vagy a magánszférában.

Beleértendő, de nem korlátozandó a testi, szexuális és lelki erőszakra, melyet az áldozat a családon belül szenved el, ide értve a bántalmazást, a lánygyermekkel való szexuális visszaélést, [...] a házasságon belüli nemi erőszakot [...]"

(Deklaráció a Nők Elleni Erőszak Megszüntetéséről, 1993)

A bejegyzés trackback címe:

https://vikferi.blog.hu/api/trackback/id/tr561146024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phoenix@ 2009.05.27. 02:32:07

Magyarországon minden 5. nőt ver a párja...
és ez nem ciki....


süti beállítások módosítása